O nama

Home »  O nama

Apartmani ˝Borove noći“ smešteni su u netaknutoj prirodi stogodišnjih stabala borove šume, a u isto vreme na samo 5 minuta laganog hoda do samog centra Banje Vrdnik. Nudimo Vam idealan odmor od gradske buke i stresne svakodnevice. Autentičan ambijent zadiviće i najprobirljivije ljubitelje lepog i neobičnog. Potrudili smo se da izgled naših apartmana bude u skladu sa smirujućom prirodom koja ih okružuje, te oni podsećaju na prohujala vremena i zaboravljene zanate starih majstora.

Trenutno raspolažemo sa dva apartmana ( za 2 osobe, cena 20 evra i za 4-6, osoba, cena 30,40 evra ). U toku boravka na raspolaganju Vam je veliki zidani roštilj, igralište koje će udovoljiti potrebama najmlađih i parking, što naše apartmane čini idealnim i za dnevni odmor ili bilo kakvu vrstu proslave. Poželite li ukusnu domaću hranu, u okolini se nalaze mnogobrojni poznati restorani i konobe. Ako ipak volite da ste sam svoj majstor, naša preporuka je da kupite sveže namirnice od meštana i da ih sami pripremite na našem roštilju.

Jedna od prednosti posete našem objektu jeste i sama Banja Vrdnik i njena lokacija koja ima mnogo toga da ponudi. Fruškogorski manastiri bili su u centru srpske srednjovekovne duhovnosti i učenosti. Šesnaest svetinja, između ostalih Krušedol, Hopovo, Jazak, rasuto je po obroncima Fruške Gore, zbog čega joj je i nadenut nadimak Srpska Sveta Gora. U Vrdniku se nalazi i specijalna bolnica za rehabilitaciju „Termal“ koja poseduje otvorene i zatvorene bazene, manastir Vrdnik, poznat kao „Mala Ravanica“ i mnoge druge atrakcije.

DOĐITE, a mi ćemo znati kako da Vas ugostimo i budemo sigurni u Vaš ponovni dolazak!